Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Football Team Bot

twarożek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy udostępni ktoś bota do ft?? Są płatne na allegro, ale może ktoś robi darmowego?

Czy trwają jakieś prace nad nim?? Bardzo proszę o udostępnienie

Opublikowano

Ale jakiego dokładnie bota potrzebujesz,zeby co np robił? trenował?

pozdrawiam ;)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Sprawdzałem demko tego bota i jest w okienku dosowym, wie ktoś może czy da się jakoś wyciągnąć kod programu z takiego programu? Można by go przepisać i zrobić darmowym.

Kupować szkoda, bo w tym bocie tylko trenuje, a jak anty-bot będzie to koniec trenowania.

Opublikowano

Chcecie to grajcie na bocie trudno wam poświęcić 30minut i poklikać ;] A radzę wam nie bocić bo na s1 wpadło ponad 100 graczy powyżej 50k UM z botami na s2 to samo a wpadło więcej ponad 200-300 ale te nobki bo 10k UM ;p a na s3 zaczynają banować już zrobicie jak chcecie jak wam tylko mówie jak będzie nikt nie uniknie bota na 100% bo mam Admina w realu i raczej kto używa bota to ban będzie ;P

Opublikowano

W każdej grze banują za boty, mimo to wszyscy botów używają. Dowiedziałem się, że można wyciągnąć kod z programu dekompilatorem, ale trzeba wiedzieć w jakim języku został napisany, a tu już nie jest takie oczywiste.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...